אלו סוגי שלטי עסקים קיימים
בשוק קיימים מספר סוגים של שלטי עסקים . הנה מספר דוגמאות : שלט מואר - שלט באורך כשלושה מטר, עשוי פח או אלומיניום ונמצא בתוך ארגז המואר בפלורוסנט . ניתן ליצור שלט אשר נראה משני צדדיו .
שלט ניאון - שלט הכתוב בצבעים שונים ומואר באורות ניאון, הוא מותקן לרוב מעל דלתות העסק ומאיר למרחק .
שלט פח - שלט העשוי פח ונצבע בחימום על מנת שלא יספוג חלודה . ניתן לייצר אותו בכל גודל ולהדפיס עליו כיתובים או סמלים בהדפסה דיגיטאלית .
מה צריך להיות חשוב עבורי, כבעל עסק, שיימצא בשלט העסק שלי
שלטי עסקים צריכים להיות ברורים, קליטים, מעוצבים באופן מקורי אך באופן שניתן יהיה להבין . השלטים צריכים למשוך את העין ולגרום ללקוח לרצות לדעת מה יש בעסק .
השלט צריך לספק אינפורמציה באופן מתומצת אך מושך .
כיצד בוחרים איזה שלט מתאים לעסק
בחירת שלט לעסק מתבצעת על פי מספר מדדים : ראשית - על פי תקציב העסק, ועד כמה רוצים להשקיע ביצירת שלט לעסק . שנית - על פי המיקום של העסק . חשוב שהשלט יתאים לשילוט סביב לעסק, ושהשלט לא יהיה יחיד במינו בסביבה . שלישית - שלטי עסקים צריכים להתאים לעסקים אותם הם מייצגים . השלט למעשה מסמל את סוג העסק ואופיו .
חברות המייצרות שלטי עסקים נוהגות לתת ייעוץ, הן מבחינת העיצוב והן מבחינת הקמת השלט, עבור העסקים השוכרים את עבודותיהן .
היכן אנו יכולים להתקין את השלט
התקנת השלט היא פונקציה של החוק ושל מיקום העסק . בכל רשות מקומית ישנם סעיפים ברורים שמראים היכן ניתן להתקין שלט לעסק, מה יכולים להיות גודלו, עוצמת האור שהוא מציג, ובלא מעט רשויות אף ישנם סעיפים האוסרים כתיבה בשפות או בעיצוב מסוים .
מבחינת העסק רצוי שהשלט יהיה במקום שקהל הלקוחות יוכל לראות . במידה ומדובר בשלט שמרוחק מן העסק חשוב שתהיה הפנייה ברורה למיקומו של העסק
כיצד ניתן להתקין שלטי עסקים
ישנן מספר צורות של התקנה : צורת התקנה בסיסית היא מעל דלתות העסק, כך שכל מי שעובר במקום יוכל לראות את השלט . באותה מידה ניתן להתקין אותן במקביל לדלתות העסק .
צורה אחרת של התקנה היא שלט עומד במרחק מה מן העסק . אז חשוב שהשלט יהיה מואר ויהיה קרוב לעסק עם הפנייה אליו, כך יוכלו לקשר בין השלט לבין מיקום העסק .