היעד הראשון
של בר אקטיבי הוא לגרום לאורחים לשתות אלכוהול- וכל המרבה הרי זה משובח.
בר אקטיבי
נעזר בשירותיהם של מלצרים ומלצריות שעוברים במהלך כל האירוע בין האורחים עם מגוון של משקאות אלכוהוליים וקוקטלים שונים, ומציעים להם לשתות בזמן שהם רוקדים ונהנים.
ההצלחה
או הכישלון של בר אקטיבי נעוצים בראש ובראשונה בעובדים שלו.
המלצרים והמלצריות
שמסתובבים בין האנשים עם מבחנות השתייה חייבים להיות שמחים כמובן, אך יחד עם זאת מנומסים. אמנם הם אמורים להשקות את האורחים, אבל אסור להם לכפות או לנדנד למישהו שישתה מקוקטייל כזה או אחר. אם אחד האורחים מסרב להם- הם צריכים להתרחק ממנו ולהמשיך לאורח הבא.
המלצרים והמלצריות
של בר אקטיבי צריכים להיטמע בין האורחים, להיות חלק מהמסיבה ואסור שהאורחים ירגישו שהם נדחפים, או דוחפים להם משקאות ועל ידי כך מפריעים להם. אם בר אקטיבי לא פועל במינון ובהתערבות הנכונה כל האירוע יכול לעלות על שרטון ולהיות לא טבעי ומאולץ מדי.
נכון, זה לא תמיד קל
להיות שמח, אבל זאת חובתם של עובדי הבר האקטיבי: להיות שמחים, אבל גם אדיבים, לנסות לעשות מצב רוח טוב אבל לא להגזים. לפעמים השתדלות מוגזמת, גם אם היא נעשית למטרות של כיף והנאה, גורמת לאורחים הרגשת כפייה.
אז גם אם בר אקטיבי
מציע לכם רקדניות אקזוטיות, אבטיחים מפוצצים באלכוהול ומבחנות מלאות בקוקטיילים צבעוניים, חשוב לוודא שהעובדים בבר האקטיבי יהיו ברמה ובאיכות כזאת שהאורחים של האירוע ייהנו ממנו ולא ירגישו שהבר האקטיבי משתלט על החגיגה.