ידוע לכולם עד כמה קשה להכניס לתוך סדר היום העמוס את הטרחה הקשורה בהפקת ארוחה למספר גדול של סועדים. זה מתחיל בשלב ההכנות; תכנון התפריט, מקומות ישיבה, מספר האנשים שיגיעו, קניית מצרכים, ומסתיים גם בהוצאות שלא חשבנו עליהן ובעיקרן קניית סטים של כלים, מכיוון שאין לנו כלים מתאימים להגשה.
היום שירותי קייטרינג, הנאבקים ומתחרים על לבו של הצרכן, מוכנים לתת לו כמעט כל מה שיעלה בדעתו, כולל את כלי ההגשה ואת כלי האוכל.
ישנה אפשרות לגשת לקחת את האוכל המוכן מהמסעדה או מחברת הקייטרינג עצמה, או לחילופין שהאוכל יגיע מחברת הקייטרינג עד אלינו הבייתה.
ובעצם למה לא? למה לא להתפנק יחד עם האורחים שלנו? למה לא לתת לאנשים אחרים שהם קצת יותר מנוסים ומקצועיים מאיתנו, לבוא אלינו הבייתה, יחד עם האוכל החם והטרי ולארגן אותו על השולחנות המיועדים לכך. כמה לחץ ותסכול שירות קייטרינג טוב ואיכותי יכול לחסוך למארחת המצוייה, שהיא בדרך כלל גם אימא וגם עובדת במשרה מלאה?
שירותי הקייטרינג, הם חוויה מפנקת וגם לא יקרה, היום אפשר למצוא מנות איכותיות טריות ובריאות במחירים שווים לכול נפש.
אז אם האגו מונע מאיתנו לרוץ ולהתקשר לשירות קייטרינג, בפעם הבאה שאנחנו מזמינים אורחים לארוחה של שלוש מנות, רק המחשבה על המטבח הנקי, גב נטול כאבים וחיסכון באנרגיות מיותרות יכולה לשנות את כל הגישה שלנו לגבי שימוש בחברת קייטרינג.
ואם בכול זאת אנחנו לא יכולות להתאפק ומתחשק לנו לבשל, תמיד אנחנו יכולות לקחת עלינו את סלט הפירות עם הקצפת..