בשנים האחרונות הלכה והתפתחה תרבות האלכוהול בישראל. חנויות יין רבות נפתחו, קורסים שונים להכרת אלכוהול על גווני השונים נפתחו, ואנשים רבים הולכים לא רק לשתות אלא גם ללמוד על האלכוהול. לכן, כאשר אנו מזמינים שירותי בר לאירוע אנשים יידעו לא רק להבחין האם מדובר בשירותי בר טובים, אלא גם יידעו להבחין בין שירותי בר שהיו באירוע אחד לכאלה שהיו באירוע אחר.
על מנת להזמין שירותי בר עלינו לבחון מה בדיוק אנו רוצים שיהיה באירוע, וכמה אנו מוכנים להשקיע בכך. שירותי בר כיום אינם כוללים רק משקאות בסיסיים של אלכוהול, קריא- בירות, יינות, וויסקי. כיום כבר יש צורך בהרבה יותר משקאות, גם כאלה שאינם אלכוהוליים, ולכן חשוב שנדע מה אנו מעוניינים שיהיה באירוע שלנו.
סוגי ברים
בדרך כללמעניקים שירותי בר שלושה סוגי בר: בר אחד הוא בר משקאות חריפים הכולל את כל המשקאות האלכוהוליים. יש המחלקים בר זה לשני ברים, כאשר בבר נוסף מחלקים רק יינות.
בר שני הוא בר למשקאות חמים: סוגי קפה ותה שונים. אלו נעשים במקום בעזרת מכונות שונת.
בר נוסף הוא בר של משקאות טבעיים. כאן מדובר על משקאות שנסחטים במקום, או כאלו שנסחטו לפני האירוע.
כל בר שכזה דורש כמות משקאות רבה וגם כמות עובדים רבה. לכן חשוב לדעת גם כמה אורחים יגיעו לאירוע, ועד כמה אנו רוצים להרשים אותם. שכן אם מדובר באורחים אשר משקאות לא "עושים להם" כלום, הרי שאין טעם שנגזים בכמות האלכוהול המוגש באירוע. לעומת זאת אם יש ילדים באירוע, למשל, נרצה בוודאי שיהיו להם משקאות טבעיים לשתות.
מה מציעים לנו שירותי בר?
שירותי בר מעניקים לנו בנוסף גם אטרקציות שונות. מעבר לעובדה שמשקאות אלכוהוליים מוגשים על ידי ברמנים מקצועיים אשר עברו קורס ברמנים, ואלו יידעו לערבב משקאות שונים וליצור עבורנו קוקטיילים מיוחדים, הרי ששירותי הבר יכללו לא פעם גם בר אקטיבי, כזה המאפשר לאורחים ליהנות ממלצרים המגישים להם משקאות, רקדניות, להטוטי פליירינג
ושיפודים בטעמי אלכוהול שונים.
כאשר בוחרים לקחת חברה לשירותי בר חשוב שנדע כמה עובדים הם מספקים לנו, עד כמה הם מקצועיים וכמה משקאות מוגשים לנו באירועים. חשוב מאוד שאספקת השתייה באירוע לא תיפסק, ושהמלצרים השונים יגישו שתייה כל העת, גם בזמן הריקודים. בנוסף, יש לדרוש שעובדי החברה יישארו באולם עד אחרון האורחים.